Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Priser på kasseapparater? Lad priserne hellere komme til dig

Leder du efter priser på kasseapparater?

Er du på udkig efter priser på kasseapparater? Leder du efter et godt kasseapparat til en billig pris? I stedet for at kontakte leverandørerne på kasseapparater for at få priser, kan du lade dem kontakte dig. Kassesystempriser.dk tilbyder en gratis og uforpligtende service, hvor du modtager op til flere tilbud og priser direkte fra leverandørerne af kasseapparater. Du behøver kun at udfylde kontaktformularen. Derefter vil vi kontakte dig inden for 24 timer med henblik på at diskutere dine behov. Når dit behov er klarlagt, vil du blive kontaktet direkte af leverandørerne med relevante priser og løsningsforslag på kassesystemer, som kan matche dine behov. Husk, at du ikke forpligter dig, når du bruger vores service.

Hvad koster et kasseapparat?

Prisen på et kasseapparat afhænger naturligt af hvilke funktioner man ønsker, at apparatet skal kunne. Hvis man blot kan nøjes med et simpelt kasseapparat uden avancerede funktioner, kan man finde kasseapparater helt ned til 1000 kr. Derfra stiger prisen, hvis man ønsker et kasseapparat med flere funktioner.

Kasseapparat med touchscreen - en kasseterminal

Prisen vil ligeledes stige, hvis man ønsker et kasseapparat med touchscreen. Apparater med touchscreen ligger som regel i en helt anden prisklasse, fordi apparatet faktisk fungerer som en computer. Disse kaldes typer af kasseapparater kaldes som regel kasseterminaler. En kasseterminal omfatter som oftest også en stregkodescanner og en dankortterminal, da det sjældent giver mening at have en terminal uden disse to elementer. Priserne på kasseterminaler ligger typisk fra 12.000 og opefter. Man kan dog godt finde billigere modeller.

Hvad er priserne på leje af kasseapparater?

Ved at leje sit kasseapparat, slipper man for at betale en høj pris ved køb af hele apparatet. Prisen på kasseapparat kan derfor ikke mærkes på samme måde, fordi man betaler en månedlig ydelse. Leje kan således være en god løsning for de virksomheder, som ikke har råd til at betale fuld pris for et kasseapparat. Man bør dog være opmærksom på, at leje kan blive dyrt i længden, da den månedlige ydelse på længere sigt vil overstige prisen på kasseapparat, hvis man i stedet havde købt det. Priserne på leje afhænger meget af, hvilken løsning man vælger. Der findes lejekontrakter som løber over en længere periode. Jo længere lejekontrakten er, des billigere bliver den månedlige leje. Prisen på leje er naturligvis også afhængigt af hvilket kasseapparat, der vælges. Kasseapparater der er dyre at købe, har selvfølgelig også en dyr pris i leje.

Ønsker du priser på kasseapparater?

Hvis du er på udkig efter priser på kasseapparater, kan du bruge Kassesystempriser.dk’s gratis og uforpligtende service. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige udbydere af kasseapparater. Det betyder, at vi kan tilbyde dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kasseapparater, uanset hvilket behov din virksomhed måtte have. Udfyld kontaktformularen og afvent vores opkald inden for 24 timer. Vi vil kontakte dig med henblik på at klarlægge dine behov. Når dine behov er klare, sender vi din forespørgsel videre til vores samarbejdspartnere, som vil kontakte dig med priser og tilbud på kasseapparater. Således slipper du for selv at skulle lede efter priser på kasseapparater. Husk, at vores service er gratis og uforpligtende, så du binder dig ikke til noget.