Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Hvad koster et kassesystem?

Hvad er prisen på et kassesystem?

Er du, på vegne af din virksomhed, på udkig efter et kassesystem? Så er du kommet til det rette sted. Kassesystempriser.dk samarbejder med flere udbydere af kassesystemer. Hvis du ønsker pris på et kassesystem, der matcher dine behov, kan du udfylde kontaktformularen øverst til højre og blive kontaktet inden for 24 timer af en af vores medarbejdere. I fællesskab vil I diskutere dine behov med henblik på at finde frem til et kassesystem, der matcher din virksomheds behov - og til en god pris. Dernæst vil din forespørgsel blive sendt videre til vores samarbejdspartnere, som vil sende dig gratis og uforpligtende tilbud med priser på kassesystemer, der dækker dine behov. Husk, at vores service er helt gratis og uforpligtende.

Pris på et traditionelt kasseapparat

Er du en virksomhed med et behov for en lille kasseløsning, som kan håndtere kontanter og kvitteringer? I så fald kan du nøjes med et traditionelt kasseapparat, som dækker det basale behov. Et traditionelt kasseapparat starter ved priser på omkring 1.000 kr. og bevæger sig op mod 3-4.000 kroner. Et traditionelt kasseapparat har begrænsede muligheder og har ikke muligheder for lagerstyring eller regnskabsstyring. Disse værktøjer findes som udgangspunkt kun i større kasseløsninger. Prisen på større kasseløsninger dog også langt højere end prisen på et traditionelt kasseapparat.

Pris på kassesystemer med bordstyring

Bordstyring findes både i traditionelt kasseapparat men også i større kassesystemer. Prisen på et traditionelt kasseapparat med bordstyring starter som regel på omkring 2-3.000 og bevæger sig op mod 10.000. Ønskes en mere fleksibel løsning, findes der kassesystemer med touchskærm, som også har indbygget bordstyring samt andre funktioner. Prisen på sådanne kassesystemer er dog langt højere. Læs mere herunder.

Pris på kassesystemer med touchskærm

Kassesystemer med touchskærm giver et godt overblik, fordi brugerinterfacet er fleksibelt og brugervenligt. Mange kassesystemer med touchskærm har indbyggede værktøjer, som med stor fordel bruges af butikker og restauranter. Kassesystemer med touchskærm kan blandt andet leveres med følgende værktøjer:

  • Lagerstyring
  • Økonomisstyring
  • Produktgruppering
  • Rapportering
  • Ordrestyring
  • Kampagnestyring
  • Kommunikation med andre systemer
  • Bordstyring
  • Bordreservation
  • Opkobling til webshop

Prisen på kassesystemer med touch afhænger meget af kassesystemets funktioner. Dog er priserne på et kassesystem naturligt højere end et traditionelt kasseapparat. Prisen på et kassesystem med touch starter på omkring 12.000 og bevæger sig op i mod 3-40.000 afhængigt af kassesystemets funktioner og kvalitet. Det er ikke muligt at sætte en specifik pris på et kassesystem, da et system kan skræddersyes og derfor varierer meget i pris.

Ønsker du en konkret pris på et kassesystem?

Hvis du ønsker en konkret pris på et kassesystem til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen øverst til højre. Da vil du blive kontaktet af en medarbejder med henblik på at diskutere dine behov. Dernæst vil du blive kontaktet af vores samarbejdspartnere med relevante tilbud og priser. Således skal du ikke bruge tid på selv at finde priser på kassesystemer. I stedet vil priserne blive sendt til dig. Husk, at Kassesystempriser.dk’s service er gratis og uforpligtende.