Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Hvilken kasseløsning er den rette for dig?

Få overblikket over hvilke kasseløsninger der findes

Ved opstart af en fysisk butik har forretningsdrivende brug for en kasseløsning, som matcher butikkens specifikke behov. En kioskejer har eksempelvis ikke det samme behov for en kasseløsning, som en restaurant har. Derfor er der også udviklet mange forskellige typer af kasseløsninger til forskellige typer af virksomheder. Som virksomhedsejer er det svært at vide, hvilken kasseløsning, der opfylder det specifikke behov, når man er ny i branchen. Denne artikel er skrevet med henblik på at skabe et overblik over, hvilke forskellige typer af kasseløsninger der findes. Hvis du allerede nu ved, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte Kassesystempriser.dk. Vi kan nemlig tilbyde dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kassesystemer i alle prisklasser. Det kan vi, fordi vi samarbejder med flere forskellige udbydere af kasseløsninger. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Hvilke kasseløsninger findes der?

Inden for kasseløsninger findes der forskellige alternativer. Der er udviklet forskellige kasseløsninger til forskellige virksomhedstyper, således at alle forretningsdrivende kan få en løsning, som passer specifikt til deres virksomhed. Der findes overordnet to forskellige løsninger, nemlig et traditionelt kasseapparat og et moderne POS kassesystem med touchskærm.

Det traditionelle kasseapparat

Et traditionelt kasseapparat tilbydes til de virksomhedsdrivende, som ikke har brug for et stort, avanceret kassesystem, men blot søger en simpel løsning, der kan håndtere betaling med kontanter og dankort. Et traditionelt kasseapparat har fysiske knapper med en simpel brugerflade, som er nem at betjene. Kasseapparater fås med integreret dankortterminal, som automatisk fungerer sammen, hvilket gør betalingsprocessen lettere. Et traditionelt kasseapparat indeholder dog ikke de samme værktøjer som et avanceret kassesystem med touchskærm. Således er et traditionelt kasseapparat mest velegnet som kasseløsning til små butikker, som ikke har brug for hverken lagerstyring, kampagnestyring mv. Dermed er et kasseapparat med lagerstyring ikke optimal til erhverv. Hvis du har brug for et almindeligt kasseapparat, kan du kontakte Kassesystempriser.dk. Vi kan tilbyde dig gratis og uforpligtende tilbud på kasseapparater med eller uden dankortterminal.

Det moderne kassesystem

Ønsker du som virksomhedsejer en kasseløsning, som kan mere end blot at håndtere betaling af produkter ved kassen? I så fald skal du investere i et avanceret kassesystem med en kasseterminal, der har touch skærm. Et POS kassesystem med touchskærm kan programmeres til at klare mange opgaver for dig. Et POS kasseystem kan i virkeligheden sidestilles med en computer, som hjælper dig med til at drive din virksomhed. Touchskærmen giver, trods sine mange funktioner, et godt overblik, da brugerinterfacet har store knapper og en overskuelig menu. En kasseløsning med touchskærm kan hjælpe dig med følgende opgaver:

 • Opkobling til webshop

 • Lagerstyring

 • Økonomistyring

 • Administration

 • Rapportering

 • Ordrestyring

 • Kampagnestyring

 • Kommunikation med andre systemer

 • Touchskærm

 • Bordreservation (restaurant)

 • Bordstyring (restaurant)

Kasseløsning med lagerstyring

En kasseløsning med lagerstyring sparer dig for mange timers frustrationer over uforklarligt svind og udsolgte produkter. Ved at registrere alle produkter i kasseterminalen, skal du ikke selv holde øje med lagerbeholdningen. Det betyder, at du altid har overblikket og undgår udsolgte produkter. Samtidig kan du holde øje med, hvor meget dine medarbejdere hver især sælger. Hvis du har mistanke om svind, kan du også nemmere finde frem til tyven, fordi du kan spore, hvornår varerne er mistet.

Kasseløsning med opkobling til webshop

Hvis du udover din fysiske butik også har en online webshop, som sælger produkter, kan du få en kasseløsning, som kan kobles op til webshoppen. Det betyder, at både din webshop og din kasseløsning er koblet til lageret, så begge systemer holder øje med de solgte produkter. Hvis et produkt sælges gennem webshoppen, bliver lagerbeholdningen automatisk opdateret og registreret i kassesystemet. Således spiller din lagerstyring sammen med webshoppen og skaber det nødvendige overblik for dig.

Kasseløsning med kampagnestyring

Butikker, der kører med kampagner, tilbud og nedsatte varer, oplever ofte problemer med at holde styr på, hvilke produkter der er tilbud på, og hvilke der ikke er. En kasseløsning, som har kampagnestyring, kan nemt holde styr på, hvilke varer der køres kampagne på, og hvilke der sælges til normalpris. Du behøver blot at oprette produktet i kassesystemet og tildele det en tilbudspris. Derefter vil kassesystemet selv scanne produktet ind til den nedsatte pris. Når kampagnen er afsluttet, vil prisen ændres tilbage til den originale pris. Efter kampagnen kan du endda med visse avancerede kasseløsninger vurdere, hvorvidt kampagnen havde den ønskede effekt.

Kasseløsning med bordstyring og bordreservation

Restauranter nyder godt af kasseløsninger, som har indbygget bordstyring og bordreservation. Det betyder, at de ikke længere skal holde styr på de forskellige bestillinger og reservationer. Dette bliver klaret automatisk af kassesystemet med få klik. Visse kasseløsninger kan oven i købet håndtere madbestilling, som sendes direkte ud til kokken.

Ved du, hvilken kasseløsning, du har brug for?

Hvis du har besluttet dig for at anskaffe dig en kasseløsning, kan du kontakte Kassesystempriser.dk. Du kan forvente at modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kasseløsninger, som matcher dine behov. Hvis du udfylder kontaktformularen, vil en af vores medarbejdere kontakte dig med henblik på at diskutere dine behov. Når dine behov er definerede, bliver din forespørgsel videresendt til vores samarbejdspartnere, som vil kontakte dig med gratis og uforpligtende tilbud på kasseløsninger.