Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Søger du et kasseapparat med dankort?

Læs om kasseapparat med dankort

Som ny virksomhedsejer har man ofte brug for at anskaffe et velfungerende kasseapparat med dankort terminal for at tage imod betaling. Det er efterhånden blevet en vane at betale med dankort, da de fleste mennesker helst undgår kontanter i pungen. Et kasseapparat med dankort terminal gør det muligt for kunderne at betale med betalingskort og ikke skal hæve kontanter for at kunne handle i butikken.

Hvis du er en af de forretningsdrivende, som er på udkig efter et kasseapparat med dankort terminal, er du kommet til det rette sted. Kassesystempriser.dk samarbejder tæt med flere udbydere af kasseapparater med dankort terminal. Derfor kan vi tilbyde kasseapparater med dankort terminal til konkurrencedygtige priser. Husk at vores service er gratis og uforpligtende. Alt hvad du skal gøre er at udfylde kontaktformularen øverst til højre. Da vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere inden for 24 timer med henblik på kort at diskutere dine behov. Din forespørgsel vil blive sendt afsted til vores samarbejdspartnere, som derefter vil sende dig gratis og uforpligtende tilbud på kasseapparater med dankort terminal. Mere information om kasseapparater med dankort terminal følger herunder.

Ønsker du et kasseapparat med dankort?

Mange forretningsdrivende kender situationen, hvor butikken er proppet med kunder. Køen bliver større og større og kunderne bliver utålmodige. Når der stresses ved kassen, er der mange småting, der kan gå galt. Blandt andet tager det lang tid, når der skal tastes beløb ind på kasseapparatet. Nogle butikker har endda ikke et kasseapparat med integreret dankort terminal, hvilket betyder, at beløbet skal indtastes to gange. De fleste mennesker kender til bøvlet med dankort terminaler, som ikke virker. Jo mindre bøvl man har med dankort terminalen, des mere tid kan man spare. Med et kasseapparat med integreret dankort terminal undgår man meget af bøvlet med dankortterminalen. Med en integreret dankort terminal undgår man at betale beløbet to gange og dankortterminalen virker dermed automatisk.

Endvidere undgår man også tastefejl med et kasseapparat med integreret dankort terminal. Mange kende den typiske tastefejl, hvor man sætter et komma forkert. Det kan resultere i, at kunden enten kommer til at betale alt for meget eller alt for lidt. Fejlen skal rettes, pengene skal betales tilbage, hvilket tager endnu længere tid og giver anledning til endnu mere frustration. Sådanne småfejl undgås med en integreret dankort terminal til kasseapparatet.

Hvad koster et kasseapparat med dankort?

Prisen på et kasseapparat med dankort terminal varierer meget. Prisen afhænger i høj grad af, hvad man som forretningsdrivende har brug for. Nogle virksomhedsejere har brug for en stor, avanceret løsning, hvor kasseapparatet ikke blot anvendes til at håndtere betaling og kontantbeholdning. Her er det dog som oftest en bedre løsning at købe et decideret POS kasseystem med touchskærm. Disse løsninger koster typisk langt mere end traditionelle kasseapparater. Et traditionelt kasseapparat med dankort terminal kan koste alt fra 1.500 og op til 3-4-5.000 kroner afhængigt af mærke og model. Det er umuligt at sætte en specifik pris på et kasseapparat med dankort, da næsten alle løsninger skal tilpasses til et specifikt behov. Henvend dig eventuelt til Kassesystempriser.dk, hvis du ønsker mere specifikke priser på kasseapparat med dankort.

Er en serviceaftale en god idé?

Svaret er ja. Desværre begår mange virksomheder den fejl, at de vælger serviceaftalen fra, fordi de vurderer, at den ikke behøves. Kasseapparater og specielt dankort terminaler har dog en tendens til at fejle, og da er der brug for teknisk hjælp. I forbindelse hermed oplever virksomheder, at de ikke har mulighed for få hjælp, fordi de ikke har tegnet en serviceaftale. I stedet kommer de til at betale dyrt for at få tilkaldt en tekniker, der kan hjælpe dem med at løse problemet. Således er det ofte dyrere at undlade en serviceaftale, fordi udgifterne til teknisk hjælp og reparation overstiger serviceaftalens månedlige udgift. Derfor kan det varmt anbefales at tilkøbe en serviceaftale i forbindelse med køb eller leje af et kasseapparat med dankort terminal.

Kan det bedste betale sig at købe eller leje?

Der er både fordele og ulemper ved køb og leje kasseapparater med dankort terminal. Hvis man ønsker at undgå at betale det store engangsbeløb, som er forbundet med købet af et kasseapparat med dankort terminal, kan det naturligvis anbefales at leje apparatet. Det skal dog siges, at det i længden kan blive dyrt at leje et kasseapparat, da prisen på leje før eller siden vil overstige købsbeløbet på apparatet. Hvis du udelukkende er på udkig efter en dankortterminal,  kan du læse mere om køb og leje af dankortterminaler her: Køb eller leje af dankortterminal?

Ønsker du at købe / leje et kasseapparat med dankort terminal?

Hvis du ønsker at købe eller leje et kasseapparat med dankort terminal, kan du kontakte Kassesystempriser.dk. Vi har som nævnt et godt samarbejde med flere leverandører af kasseapparater med dankort terminal. Det betyder, at vi inden for kort tid kan tilbyde dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kasseapparater med dankort terminal. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en af vores medarbejdere inden for 24 timer. I vil sammen klarlægge dine behov, hvorefter din forespørgsel vil blive sendt videre til vores samarbejdspartnere. Dernæst vil du blive kontaktet med op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kasseapparater med dankortterminal. Det betyder, at du ikke selv behøver at lede efter tilbud på kasseapparater men blot kan læne dig tilbage og vente på, at tilbuddene kommer til dig. Husk, at det er gratis og uforpligtende, så tøv ikke.