Indhent tilbud på kassesystemer
Sammenlign kvalitet og pris på kassesystemer her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 08. september 2016

Fordelene ved et kassesystem med touchskærm

Hvem bruger kassesystemer?

Mange virksomheder bruger til daglig et kassesystem til at betjene deres kunder. Gamle butikker og kiosker anvender et gammelt kasseapparat med traditionelle knapper. Flere og flere virksomheder skifter efterhånden til nye, moderne kassesystemer, hvoraf størstedelen i dag fremstilles med touchskærm og tilhørende software. Kassesystemer med touchskærm kaldes også POS systemer og indeholder mange essentielle funktioner for butikker, restauranter og andre virksomheder i den daglige drift. Mange virksomheder er således blevet afhængige af deres kassesystem med touchskærm, og det er der en god grund til.

Hvordan fungerer kassesystemer med touchskærm?

Et kassesystem med touchskærm ligner på mange måder en computer fladskærm. Kassesystemet er dog født med en indbygget computer og et indbygget software, og man kan trykke på skærmen med fingrene, fordi skærmen er trykfølsom. Det betyder, at skærmen er en lille computer, som indeholder mange af de samme funktioner som et tradtionelt kasseapparat. Det indbyggede software indeholder dog mange flere muligheder end et traditionelt kasseapparat, som kan bruges med fordel i den daglige drift af virksomheden.

Hvilke funktioner har et kassesystem med touchskærm?

Kassesystemer leveres i mange størrelser og med mange forskellige funktioner. Et kassesystem med touch-funktion tilbydes ofte med skræddersyede softwares med tilpassede funktioner til den enkelte virksomhed. Traditionelle kasseapparater har kun et begrænset antal funktioner og kan typisk ikke levere nyttige funktioner som bl.a.:

  • Økonomistyring
  • Administration
  • Rapportering
  • Ordrestyring
  • Kampagnestyring
  • Kobling til andre kassesystemer
  • Bordreservation (Restaurant)
  • Bordstyring (Restaurant)

Mulighed for at opgradere og tilpasse

Således kan et kassesystem med touch skærm tilpasses til mange forskellige typer af virksomheder. Kassesystemer af denne slags fås i forskellige prisklasser alt afhængigt af, hvor meget den skal kunne. Endnu en fordel ved kassesystemer med touchskærm er, at man som virksomhed kan vælge en fleksibel løsning, som gør det muligt at opgradere sit software på et senere tidspunkt, når det er nødvendigt. Det betyder, at man kan nøjes med at betale mindre for et kassesystem med et skrabet software, som kun indeholder de funktioner, der er nødvendige. Senere kan et nyt software installeres i kassesystemet med henblik på at tage nye funktioner i brug.

Er kassesystem med touch skærm noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et kassesystem med touch skærm er noget for dig, bør du læse følgende artikel: 7 gode grunde til at skifte til et POS system. Hvis du enten repræsenterer en butik eller en restaurant, kan du læse om kassesystemer, som kan tilpasses din specifikke branche. Læs om kassesystemer til restaurant og kassesystemer til butik her.