Indhent tilbud på kassesystemer
Sammenlign kvalitet og pris på kassesystemer her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 08. september 2016

Søger du integration mellem din webshop og dit kassesystem?

Søger du kassesystem med mulighed for webshop integration?

Mange virksomheder nyder godt af, at deres kassesystem er koblet sammen med en webshop. Således opdateres varelageret og økonomien automatisk, når der sælges en vare enten på webshoppen eller gennem kassesystemet. Integrationen mellem kassesystem og webshop tillader yderligere, at der automatisk kan udveksles andre information omkring produkter og priser, hvilket kan være særdeles praktisk for en travl virksomhed, da der således i længden kan spares mange penge på at mindske manuelt arbejde. Hvis du er en af de virksomheder, som ønsker et kassesystem, som kan integreres med webshop, kan du læse om mulighederne herunder. Bemærk, at det kun er visse kassesystemer, som er bygget til at kobles til en webshop.

Hvilke udbydere af kompatible webshops findes der?

Der findes mange forskellige udbydere af webshops, hvoraf mange af disse kan integreres med et kassesystem. For at et kassesystem kan integreres med en webshop, kræver det, at kassesystemet software er kompatibelt med de forskellige webshops. Hvis du er i tvivl, om dette er tilfældet, kan du læse mere på udbyderen af dit kassesystems hjemmeside. Herunder lister vi nogle forskellige webshops, som kan integreres med kassesystemer.

  • DanDomain kasseintegration
  • Magento
  • Presta Shop
  • Opencart
  • Wannafind
  • XLweb
  • SmartWeb og mange flere...

Læs mere om: Integration mellem kassesystem og økonomi-programmer.

Ønsker du et nyt kassesystem med web-integration?

Har du på nuværende tidspunkt ikke har et kassesystem, der kan integreres med din webshop? Så er du kommet til det rette sted. Kassesystempriser.dk kan hjælpe dig godt på vej, når du ønsker et kassesystem, som passer til dine behov. Vores koncept gør det muligt for dig, at sammenligne pris og kvalitet på forskellige løsninger, som matcher dine behov. Alt hvad du skal gøre er at bruge kontaktformularen. Herefter vil du blive kontaktet med henblik på at diskutere dine behov. Når dit behov er defineret, vil du yderligere blive kontaktet af en udbyder af kassesystemer.

Sådan fungerer integrationen mellem dit kassesystem og webshop

En integration mellem kassesystem og webshop foregår således, at alle varer bliver oprettet og anført i lagerbeholdning på både kassesystemet og webshoppen. Når der sker en opdatering i lagerbeholdningen, opdateres ændringerne både på webshoppen og i kassesystemet. Det betyder også, at du kan køre kampagner med nedsatte priser i en periode med få klik. Både kassesystemet og webshoppen vil selv opdatere priserne og ændre dem, når kampagnen er slut. Således har du altid et opdateret varelager og skal ikke selv stå for manuelt at opdatere lagerbeholdningen og priser begge steder.