Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Har du brug for et kasseapparat med scanner?

Har du brug for et kasseapparat med scanner?

En stregkodescanner tilkoblet til dit kassesystem kan optimere din ekspeditions hastighed, da I undgår at skulle taste alle priserne ind manuelt. Der findes mange muligheder indenfor scannere og det er derfor vigtigt at finde den der passer bedst til det miljø den skal være i og de opgaver den skal løse.

Hvad skal du bruge din scanner til?

En scanner er det værktøj der bruges mest til dataindsamling, derfor findes der også mange udgaver af scannere, alt efter hvad den skal bruges til. På nuværende tidspunkt findes der følgende udgaver af scannere:

  • Kabel scanner

  • Trådløs scanner

  • 2D scanner

  • Fastmonteret scanner

  • Præsentations scanner

  • Verifiere scanner

  • Long range scanner

Enkelte scannere har en blanding af funktioner fra de forskellige scannertyper, men som udgangspunkt skal man vælge en scanner, der er lavet til den funktion, som man får mest brug for i virksomheden. Har du en detailbutik, kan der være forskellige faktorer der afgør hvilken scanner, der er bedst for din butik. Har du en lille tøjforretning vil en kabelscanner være god, da de varer du sælger vil kunne sættes op på disken og der derfor ikke er brug for at scanneren skal kunne nå langt, derudover er en kabelscanner billigere end den trådløse scanner. Har du derimod en trælast, vil en trådløs scanner være fordelagtig, da de store varer vil kunne scannes uden grund til at flytte rundt på dem. Herudover skal det være en scanner der er vandtæt og stødsikker, da en trælast kan være et hårdt miljø. Dette er to eksempler, der giver dig en idé om hvilke overvejelser der skal gøres før du investerer i en scanner.

Hvilke stregkoder skal din scanner kunne scanne?

Inden du investerer i en scanner, skal du også være klar over hvilke stregkoder du ønsker at den skal kunne scanne.Der findes to forskellige stregkoder, 1D stregkoder og 2D stregkoder, også kendt som en QR koder. 1D stregkoder er den type stregkode der normalt sidder på varer og det er derfor en nødvendighed, at din scanner kan læse dette. En 2D kode kan indeholde en del mere information end en 1D stregkode og er derfor god, hvis man sender kundetilbud ud eller til eventuelle plakater og andet salgsmateriale. Mange af de nye scannere kan håndtere begge former for stregkoder, men det er altid en god idé at tjekke inden køb af en scanner.

Vil du selv printe stregkoder og labels til din butik eller dit lager?

Hvis du ønsker et fuldt kassesystem med scanner og kasseapparat, kan det også være en mulighed for dig at lave dine egne stregkoder, hyldeforkanter eller labels.

Hvis du selv vil lave dine stregkoder til din butik eller til dit lager, er det vigtigt at vide hvor stor en mængde af stregkoder du har brug for, da det kan være profitabelt at få en anden virksomhed til at printe dine stregkoder hvis det blot er en lille mængde. På enkelte hjemmesider kan man få printet 1000 stregkoder for mellem 300-700 kr. Har man dog en forholdsvis stor butik, kan det betale sig at få sin egen stregkodeprinter.    

Hvad er prisen på et kasseapparat med scanner?

Det kan være svært at sætte en pris på en komplet kasseløsning med scanner, da det kommer an på hvad det specifikt skal bruges til og hvilke funktioner det skal have. Det anbefales derfor at kontakte en leverandør for at få et konkret tilbud. Her på Kassesystempriser tilbyder vi op til fire gratis og uforpligtende tilbud fra vores partnere, på denne måde sikres du den bedste løsning til den bedste pris. Du skal blot udfylde kontaktformularen.