Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Få mest muligt ud af et kasseapparat til restaurant

I dag bliver kassesystemer og kasseapparater udviklet med henblik på de specifikke brancher, hvilket giver kassesystemmerne funktioner der er rettet direkte mod de udfordringer der er i branchen. Ved brug af et kassesystem der er beregnet til en restaurant kan du lettere håndtere den daglige gang, optimere ekspeditions hastigheden og ikke mindst optimere bundlinjen.

Omkostningsbesparelse og hurtigere betjening for restauranten

Når man skal ud og investere i et kassesystem til en restaurant vil der anbefales et POS system. Med et POS kassesystem kan tjenerne hurtigt sætte en bestilling ind, blot ved et par enkelte tryk på skærmen.

Med et kasseapparat der er udviklet til restauranter, kan man få en oversigt over de forskellige borde og reservationer. Denne funktion giver tjenerne et bedre overblik og gør det nemmere at servicere de spisende gæster, specielt på de travle aftener i restauranten.

Kasseapparatet til restauranter kan også tilkobles køkkenet, hvor der automatisk vil blive sendt bestillinger ud i køkkenet, i samme øjeblik den bliver registreret på kasseapparatet. Dette vil optimere køkkenets hastighed og således vil maden komme hurtigere ud til restaurantens gæster.

Løs andre opgaver med dit kasseapparat

Teknologien er et område der konstant er i udvikling, hvilket kasseapparater også har nydt godt af. De nye kasseapparater der er udviklet til en restaurant, har langt flere funktioner end blot at registrere betalinger fra kunderne.

Et kasseapparat der er udviklet til restaurant, kan give din virksomhed en hjælpende hånd med revision. Kasseapparatet kan programmeres til at indsamle tallene fra dine salg og sætte dem korrekt ind i et regneark, således er tallene klar til revisoren. Det vil både spare dig tid, men det kan også mindske udgifterne til din revisor.

Vælger man det rette kasseapparat til sin restaurant, kan det blive let som en leg at holde styr på lager og sørge for at indkøb sker i god tid. Dette kan lade sig gøre, da man kan programmere et kasseapparat til at registrere hvilke varer der bliver solgt og på den måde også informere om hvornår der mangler vare til restauranten.

Denne funktion kan også bruges til at optimere sortimentet, da du kan se hvad kunderne bestiller og hvad de ikke bestiller. På denne måde kan du hurtigt få fjernet de vare der ikke sælger og mindske dit spild.

Et kasseapparat til restaurationsbranchen, kan ligeledes holde styr på dine medarbejders vagtplaner og give dem mulighed for at bytte vagter indbyrdes, på kasseapparatet. Denne funktion vil give dig mere tid til at håndtere andre opgaver i restauranten.