Indhent tilbud på kassesystemer
Sammenlign kvalitet og pris på kassesystemer her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 27. marts 2017

Hvad koster et kassesystem til butik?

 

Et kassesystem til butik er ikke længere hvad det var engang, kassesytemmer har fået langt flere funktioner der er rettet mod detail branchen. Det kan derfor være udfordrende at give en overordnet pris, da prisen afhænger af hvilke funktioner man ønsker sit kasseapparat til butik skal kunne.

At et kassesystem til butik kan leveres med så mange funktioner, kan hurtigt gøre kassesystemmet for kompliceret. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser over hvilke funktioner der er relevante for den daglige gang i butikken og hvilke funktioner der er unødvendige.

Da et kassesystem til butik kan programmeres med en masse forskellige funktioner, er det ikke muligt at give en overordnet pris på hvad et kassesystem koster, det kommer an på dine specifikke krav til kassesystemmet. På KassesystemPriser tilbyder vi dig op til fire tilbud på det kassesystem du søger, det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Her er et udtræk af hvilke funktioner, der er muligt at få til dit kassesystem til butik, disse funktioner har også en indflydelse på et kassesystems pris.

Lagerstyring

Ved at købe et kasseapparat der er programmeret til at holde styr på lageret, stiger prisen en smule. På trods af en prisstigning, kan det give et godt overblik, at få dit kassesystem til at registrere hvad der er på lager og hvad der skal købes hjem til butikken. Lagerstyring igennem et kassesystem fungerer således at når man sælger et produkt, trækker kassesystemet det fra lagerbeholdningen. Kassesystemet vil gøre dig opmærksom på når en vare er ved at blive udsolgt, således har du mulighed for at bestille nye vare i god tid så du undgår at vare er udsolgt.

Bogføring

Har du valgt at få programmeret dit kassesystem til at kunne håndtere din bogføring, kan du roligt se på, når vare bliver slået ind og salgende automatisk bliver sat ind i en tabel der er klar til at blive indberettet.

Vagtplaner

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle få vagtplaner til at gå op i en højere enhed, specielt hvis dine medarbejder får brug for at bytte vagter. I stedet for at bruge tid på at rette vagtplaner, kan du få et kassesystem der er programmeret til at håndtere vagtplanerne. Således kan dine medarbejder indbyrdes bytte vagter og selv registrere det, så deres timer stemmer med de timer de har været der.

Fjernsupport

Et kassesystem til butik der bryder sammen kan skabe kaos når man har en butik. Det er derfor vigtigt at kunne løse problemet hurtigt og smertefrit. På normalvis kommer et kassesystem med en serviceaftale, hvor man kan få fjernsupport i tilfælde af der skulle være opstået problemer med kassesystemet. Der kan i nogle tilfælde være brug for en udvidet support, som kan tilkøbes standard supporten.