Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Spar penge med det rette kasseapparat

Et billigt kasseapparat kan være fristende, men realiteten er at prisen på et kasseapparat hænger sammen med kvaliteten og funktionerne ved et kasseapparat.

Ønsker man at spare penge på et kasseapparat, kan man derimod spare penge ved hjælp af de funktioner kasseapparatet har og ved at driften af kasseapparatet. Her er en oversigt over, hvordan du kan minimere omkostningerne ved et kasseapparat uden at skulle købe billige kasseapparater med lavere kvalitet og med en højere driftsomkostning.

Spar på strømmen

Det første skridt for at opnå mindre omkostninger ved driften af et kasseapparat, er at anskaffe sig et kasseapparat, der er miljøvenligt. Udvikling i teknologien har gjort det muligt at få et miljøvenligt kasseapparat, der ikke går ned i performance på trods af et mindre strømforbrug.

Vælger man at købe et billigt kasseapparat, kan man risikere at få et kasseapparat, der ikke har lige så god kvalitet og koster mere i strøm. I stedet for at have en lavere pris på kasseapparatet, der vil koste mere i drift, kan det i høj grad anbefales at købe et miljøvenligt kasseapparat af høj kvalitet, der koster lidt mere men kan spare dig penge på driften.

Har du blot brug for et mindre kasseapparat med få funktioner, gælder dette også. Du kan købe et kasseapparat med få funktioner som samtidig er miljøvenligt og kan spare dig penge på EL regningen.

Genbrug er guld

At købe tilbehør til dit kasseapparat, der er fremstillet af genbrugsmateriale er ikke kun godt for miljøet, men også din pengepung. Genbrugs tape til kasseapparatet er et godt eksempel på tilbehør til dit kasseapparat, der er billigere at købe som genbrug. Herudover er det også muligt at købe bonruller der er produceret fra genbrugspapir. Disse bonruller er ligeledes billigere i indkøb.

En anden mulighed er at købe stort ind, når disse ting er på tilbud. Fx er det muligt at spare mange penge til årets Black Friday.

Lad kasseapparatet gøre arbejdet

Vælger du at anskaffe dig et Pos kassesystem, kan dette programmeres med et regnskabsprogram. Programmet tager data fra dine salg og sætter dem ind i de rette regnestykke og tabeller, der gør at regnskabet vil være klar til indberetning, hvilket vil spare dig for udgifter til en revisor.

Forkæl din butik

Ønsker du at forkæle din butik og dine medarbejdere, kan dette gøres ved køb af et kasseapparat med Pos system. Denne type kassesystemer kan i tilfælde være lidt dyrere end det traditionelle kasseapparat. Et kasseapparat med Pos system gør det dog muligt for dig at klare de daglige opgaver hurtigere og automatisk.

Systemet kan blandt andet tage vare på dine medarbejderes vagtplaner, således at de kan ændre i planen på kassesystemmet. Kassesystemmet kan ligeledes programmeres til at styre dit varelager. Systemet kan registrere hver gang der bliver solgt en vare, hvorpå varen bliver trukket fra lagerbeholdningen. Med denne lagerstyring kan du hurtigt få overblik over, hvilke varer der skal bestilles hjem inden de bliver udsolgt.

Et velovervejet køb kan spare dig penge

Det vigtigste når du køber et kasseapparat er, at valget er velovervejet, således at du får den rette løsning, der passer præcist til din butik. Man kan tit blive overvældet af de mange muligheder og ende med et kasseapparat med for mange eller for få funktioner. Dette kan undgås hvis du laver et velovervejet køb og tager en snak med en forhandler, der kan vejlede dig i hvad du har brug for.