Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Hvorfor vælge et POS-System frem for et ordinært kassesystem?

Står du i samme situation som så mange andre danskere, hvor du skal vælge hvilket kassesystem, som passer bedst til din butik? Dette valg kan for mange forekomme særdeles uoverskueligt, men heldigvis for dig, har vi med nedenstående indlæg valgt at beskrive, hvorfor lige netop et POS system er det rette valg for dig.

Ganske kort fortalt er POS Systemet, eller Point-Of-Sale systemet, som det også bliver betegnet, et system som forekommer særdeles komplet. Især hvis man sammenligner med ordinære kassesystem som vi alle kender. Uddybet så findes der en lang række fordele, som forklarer hvorfor POS Systemer er så meget bedre end det ordinære kassesystem.

Nedenfor har vi valgt at opstille de 3 mest relevante fordele

De 3 mest relevante fordele ved at vælge et POS-System i rangeret rækkefølge.

1. Forenkler den regnskabsmæssige proces

De ordinære kassesystemer som vi kender har ofte den klare ulempe at tvinge de bogholderi ansvarlige til at gennemgå utallige af fysiske kvitteringer. POS Systemerne derimod, har den klare fordel at have indbyggede rapporter hvori man kan gennemgå kvitteringer automatisk.

2. Effektivt lagerstyringssystem

I modsætning til det ordinære kassesystem, så indeholder POS Systemet et indbygget lagerstyringssystem. Dette er endnu en klar fordel for POS Systemet fordi det gør butiksejerne i stand til at spore hvad der er butikkens mest sælgende produkt. Derudover muliggøre det samtidigt at man kan automatisere genbestilling af lav bestandige produkter.

3. Simpelt og tidsbesparende at opslå tidligere transaktioner

Som butiksejer kan man ofte ende i en situation hvor man har behov for at slå tidligere transaktioner op. Ved at sætte sin lid til POS Systemet så muliggøre det at opslå tidligere transaktioner med blot et snuptag. Dermed forekommer systemet simpelt og yderst tidsbesparende.

Ovenstående fordele er blot dem som jeg vil betegne som de 3 mest relevante fordele ved POS Systemet. Foruden de ovenstående 3 så findes der også en lang række andre fordele, som forklarer præcist hvorfor POS Systemet er så meget bedre end de ordinære kassesystemer.

Ganske kort opsummeret så evner POS Systemet at sænke omkostningerne samtidigt med at det øger den samlede produktivitet i butikken. Er du klar til at vælge POS Systemet?