Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 19 oktober 2021

Kassesystem til sengeforhandlere

content

Har I brug for et nyt kassesystem, når I skal forhandle senge og tilbehør? Så er det værd at tage et kig på, hvilke overvejelser, I kan gøre jer.

Markedet for senge er de senere år kun blevet større. Således findes der i dag ikke bare et væld af butikker - offline såvel som online. Der findes også hjemmesider såsom Sengeguruen, der guider forbrugerne til at træffe de rette valg. Herunder er eksempelvis samlet et udvalg af rullemadrasser, der beskrives på hjemmesiden, så I kan skabe jer et overblik over, hvad der kunne være den næste løsning på denne produktgruppe i jeres butik.

Bliv kølet ned i løbet af natten

De fleste sætter pris på ikke at have det varmt og blive fugtig i løbet af natten. Paradies rullemadras kan hjælpe på netop denne problematik, da den med sin kølende effekt kan sørge for, at du bibeholder en behagelig temperatur hele natten. Rullemadrassen indeholder kapsler med en gel, der ændrer konsistens alt efter, hvad der er behov for, så den kølende effekt kan udnyttes bedst muligt. Rullemadrassen er i bomuld og er behandlet med et specielt lag på overfladen, der gør rullemadrassen mere modstandsdygtig, hvilket er en vigtig bonus for en ting, der bliver brugt så meget og uden tvivl vil blive præget af brug.

En anden rullemadras med lignende effekt er rullemadrassen fra Temprakon. Denne rullemadras har to sider, hvoraf den ene betegnes som aktiv. Denne side har også en kølende effekt. Du behøver ikke være nervøs for, at du ikke får vendt madrassen den rigtige vej og dermed mister effekten – for det er markeret på madrassen, hvilken vej, der bør ligge opad, så du får den aktive side vendt mod kroppen.

Desuden er denne madras NOMITE-certificeret, hvilket betyder, at det er gennemtestet, at der ikke lever bakterier eller husstøvmider i madrassen.

God kvalitet

Det er vigtigt at have en rullemadras i god kvalitet. En rullemadras bruges hver eneste nat, og ligger man lidt uroligt vil man hurtigt glide frem og tilbage over den på sit lagen. Derfor er det vigtigt, at den er robust og slidstærk.

Man kan derfor blandt andet overveje en rullemadras i bomuld. BN har produceret en madras, som er meget nem at rengøre. Bomuldsmaterialet gør, at du med en simpel vask kan undgå, at der kommer skjolder på madrassen, ligesom madrassen selv sørger for at lede fugt og sved væk fra din krop i løbet af natten. På den måde vedligeholdes det naturligt, sunde miljø i dit soveværelse også. Rullemadrassen er certificeret med OEKO-TEX-mærkning, der garanterer, at den er fri for sundhedsskadelige stoffer. Dermed kan du altså trygt lægge dig til at sove nat efter nat.

Nocturne har ligeledes fremstillet en rullemadras i bomuld. Denne adskiller sig fra de andre ved at være en del tykkere, så den er behageligt blød. Desuden kan den vaskes ved 85 grader, hvilket er med til at sikre dig, at alt hvad der måtte findes af husstøvmider og bakterier vil blive slået ihjel, så du ikke behøver bekymre dig om sundhedsskadeligheden i din rullemadras.