Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 19 oktober 2021

Pengekasser til mindre forretninger

content

Det er vigtigt at huske på, at forskellige forretninger ikke nødvendigvis skal drives på samme måde. I større butikker er det vigtigt at have et meget effektivt kassesystem, som kan håndtere store mængder af penge, og som nemt kan tælles op. Men det er ikke nødvendigvis et krav i mindre butikker. Hvis du sælger tøj på kræmmermarkeder eller driver en lille genbrugsbutik, så er det ikke sikkert, at du har behov for et kassesystem, der er lige så udbygget. Mindre kan også gøre det. Det kan du læse mere om i denne guide.

Kend dine kunder

Det er altid vigtigt at kende sine kunder, når man driver en forretning – uanset om dette indebærer effektiv målretning af reklamer eller bare at kunne tage en hyggesnak med den ensomme stamkunde. Dette gør sig også gældende, når det kommer til kassesystemer. Det er for eksempel en god idé at finde ud af, om dine kunder i højere grad benytter sig af kontanter, kortbetaling eller mobilepay. Så kan du nemlig investere i en pengekasse, der passer til behovet. Du kan eksempelvis være lidt opmærksom på, hvordan sorteringssystemet er fra kasse til kasse.

En pengekasse, du kan tage med dig

Hvis du rejser rundt med din forretning, for eksempel med besøg af forskellige loppemarkeder, er det selvfølgelig også en stor fordel af have en pengekasse, du kan tage med dig. Heldigvis har de fleste pengekasser håndtag og er nemme at pakke. Det er dog vigtigt altid at låse kassen af, hvis du forlader din stand, for en fritstående pengekasse kan være et let offer for tyve. Hav gerne en nøglering i nøglen, så du nemt kan finde og måske endda kan have den hængende om halsen. På den måde er du helt klar til at tage af sted på marked og gøre alle dine kunder glade.