Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 15 marts 2022

Står du og mangler et smart kasseapparat

contentDet duer ikke at teknologien driller, når der er fart på i en butik. Teknologien skal være hurtig og effektiv, så du på kort tid kan service en kunde ved kassen. De gamle kasseapparater lever ikke længere op til de moderne standarder og vil skabe kø i en butik, hvor der er travlt og betjeningen skal gå hurtigt.

Der er brug for en løsning, der er med på moden og ligesom alt andet teknologi omkring os- er brugervenligt, således at man ikke skal bakse med det længere end nødvendigt. Der er brug for en konkurrencedygtig løsning, så betjeningen kan være fuldstændig gnidningsfri og personalet kan fokusere på servicedelen således, at dine kunder vil vende tilbage til din forretning.

Med et kasseapparat med touch system kan du hurtigt og nemt taste det nødvendige ind, så du og kunden får en hurtig og smertefri oplevelse. På den måde bliver der brugt mindre tid på den administrative og tekniske del og mere tid på kunderne, så de får en god oplevelse hos dig, hvilket jo er det vigtigste.

Anderkendt forhandler af smarte kasseapparater

Denne forhandler af smarte kasseapparater prioriterer en høj kvalitet af apparater så de kan bruges i din butik i mange år. Virksomheden sælger komplette kasseapparater til alle slags butikker lige fra de nystartede, små forretninger til større kæder og offentlige institutioner. De topsmarte kasseapparater er lavet sådan, at de stadig kan tage imod betalinger, hvis internetforbindelsen skulle svigte.

På den måde sikrer man sig en holdbar løsning, der fungerer selv, hvis uheldet er ude. Mange opgaver kan administreres fra kasseapparatet. Du kan lægge nye varer på lager, styre priserne, se statistikker over butikkerne m.v. Derudover tager kasseapparatet selv backup således, at du ikke mister noget vitale data.

Alle disse funktioner varetages direkte fra kasseapparatet samtidig med, at den stadig er brugervenlig, således at man ikke behøver at være et teknisk geni eller have nogen yderligtgående oplæring for at varetage kassen.

En kasseapparatforhandler med kendskab til dine behov

Virksomhedens indgående kendskab til sine kunders brancher og detailhandel i det hele taget er en stor grund til, hvorfor de er så populære. Derudover gør virksomheden en dyd ud af at følge kunden til dørs, således at du får en god oplevelse.

Så hvis du har brug for et nyt kasseapparatsystem og ønsker en forhandler med indgående kendskab til dine behov for detailhandel og stor forstand på kasseapparatsystemer, så læs mere.