Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

IPad Kassesystem

Information om iPad kassesystem

Er du interesseret i et intelligent kassesystem, så gør du klogt i at investere i et iPad kassesystem. Med et iPad kassesystem opsættes kassesystemet nemlig direkte på din iPad. Din iPad bruges derved som hardware på dit kassesystem. Det betyder ikke bare at i kan udskrive bonner trådløst, men det betyder også, at i kan bruge iPaden til at holde styr på forretningen i forhold til omsætning, bogføring ,lagerstyring og alt andet der relaterer sig til jeres kunder. Et iPad kassesystem er derved et webbaseret kassesystem, der samler alt i en enkelt og simpel løsning. Til fordel for både de forretningsdrivende og kunderne.

Er du interesseret i at vide mere om hvad et iPad kassesystem er, så tilbyder ekspertvalg.dk dig en gratis sammenligningsservice, hvor du modtager tilbud fra op til 4 forskellige leverandører. Det eneste det kræver er, at du udfylder kontaktformularen til højre på siden. 

Dernæst bliver du ringet op af en af vores medarbejdere, der hjælper dig med at indsnævre og afgrænse dit behov i forhold til iPad kassesystemet, således at de tilbud vi indhenter er skræddersyet netop til din virksomhed. Hos ekspertvalg.dk får du således ikke bare professionel rådgivning i købsprocessen, men du får også en 100% gratis sammenligningsservice, da du ikke på nogen måde er forpligtet til at gøre brug af nogen af de tilbud vi indhenter til dig. Udfyld derfor kontaktformularen, og lad os sammen finde den bedste løsning til lige netop dig.

Fordelen ved et iPad kassesystem

Som nævnt ovenfor er der mange fordele ved et iPad kassesystem. Ved at have hele kassesystemet på ens iPad, kan man både tilgå systemet hjemmefra, eller når man er på ferie eller af anden grund bortrejst. Men et iPad kassesystem har man også den store fordel, at det kan integreres med virksomheden webshop. I stedet for at køre den fysiske butik og webshoppen som to selvstændige enheder, så kan et iPad kassesystem nemlig integrere de to så det fysiske lager, integreres med lageret på webshoppen. Det betyder både at salg af varer på webshoppen automatisk bogføres i kassesystemet, men det betyder også, at nye varer på lageret automatisk er at finde på webshoppen. En unik service for både dig og dine kunder.

Hvem er målgruppe for et iPad kassesystem?

Et Ipad kassesystem er for det første henvendt til alle, der ønsker at effektivisere deres nuværende kassesystem. Derover er iPad kassesystemet især henvendt til mindre virksomheder, og både detail-, restaurations-, og hotelbranchen der har store fordele ved et Ipad kassesystem. Restaurationsbranchen har fordel af et iPad kassesystem i forhold til at kunne overskue opgaver som bordbestilling, bestillinger og betaling, og det samme gælder hotelbranchen, der desuden ville kunne bruge systemet til værelsesbooking.

Dog vil en gruppe som kørende sælgere også kunne drage nytte af et iPad kassesystem, når de er ude hos kunder og præsentere varer. De enkelte salg bliver nemlig registreret online automatisk på Ipad kassesystemet, og derved undgår man dobbeltarbejde, når man ikke efterfølgende skal hjem og registrere salgene. Med et iPad kassesystem kan man derfor let forenkle ens arbejdsprocesser og dermed effektivisere og optimere arbejdsgangene.