Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Kasseapparat med dankort

Sådan hjælper vi dig med indhentning af tilbud på kasseapparat med dankort

Er du på udkig efter et nyt kasseapparat til dankort eller betalingskort, så kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig, men at indhente tilbud fra forskellige leverandører. Vi har udviklet en sammenligningspraksis hvor vi gratis hjælper kunder med at finde frem til markedets allerbedste løsninger, både i forhold til pris og kvalitet på kassesystemer. Vi hjælper dig dermed gennem hele processen fra start til slut – det bliver ikke nemmere!

Kasseapparat med dankort

Der findes flere forskellige løsninger på et kasseapparat med mulighed for brug af betalingskort. Du vælger derfor selv den løsning, der passer bedst til dig og din forretning.

De forskellige løsninger af kasseapparat med betalingskort svinger fra mindre mobile betalingssystemer til store komplette løsninger. Det betyder dermed også, at du både kan få mobile kasseterminaler og betalingsterminaler.

Et typisk kasseapparat med dankort er dog oftest sammensat på følgende måde:

  • PC/iPad med Touch skærm, eller almindelig skærm
  • Betalingsterminal
  • Bonprinter
  • Pengeskuffe

Når der alligevel er forskel på hvordan et kasseapparat fungerer, så skyldes det, at softwaren er tilpasset det enkelte system. Softwaren kan skræddersyes til hver et behov, men oftest er det branchen, der bestemmer hvilken software der er nødvendig. Som tommelfingerregel kan man overordnet sige, at jo mere et system skal kunne, jo mere specialiseret skal softwaren være, og jo dyrere bliver kasseapparatet i sidste ende.

Vil man være sikker på at få et 100% kompatibelt og tilpasset system, er det dog altid en god ide at afgrænse og præcisere ens specifikke behov fra start. Dermed er man sikker på hverken at få et system der kan få lidt i forhold til ens behov, eller for meget. Kan systemet for meget, betyder det nemlig at visse funktioner er overflødige, og ofte har man derfor betalt en højere pris end nødvendigt. Er du i tvivl om behov og lignende, så hjælper vi dig hellere end gerne med at afgrænse og konkretisere, således at du får de tilbud, der passer præcist til din forretning.

Køb, leasing eller leje af kasseapparat med dankort

Du vælger selv om du vil købe, lease eller leje dit kasseapparat med dankort eller betalingskort. Er du ikke interesseret i at lægge et større engangsbeløb, så er leasing og leje ideelle løsninger for dig. Alt efter hvor avanceret dit kasseapparat skal være, kan prisen nemlig variere betydeligt. Hvorfor det også er umuligt at give en ca. pris på et kasseapparat med mulighed for brugen af betalingskort. Den eksakte pris får du dog, når vi indhenter tilbud til dig.

Med en leasing eller lejeaftale binder du dig for en selvvalgt periode, og deler således udgifterne ud over længere tid. Mens fordelen ved leasing og leje er at du deler udgiften ud, er ulempen dog også, at du ofte i sidste ende ender med at have betalt en højere pris end hvis du have købt kasseapparatet.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for kort tid.