Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Kassesystem-software

Information om kassesystem-software

Med et moderne kassesystem får du en komplet løsning, der effektiviserer og optimerer arbejdsgangen i din forretning. Et moderne kassesystem kan nemlig langt mere end datidens systemer. Med et nyt kassesystem kan du nemlig styre alt fra oprettelse af nye produkter, til varebeholdning på lageret og trækning af statistik. Det kan både være statistik i forhold til den konkrete omstætning, i forhold til varer, varegruppe eller eksempelvis personale. Da nutidens kassesystemer er webbaseret betyder det derfor, at du får et system, der kan håndtere mange forskellige opgaver. Et moderne kassesystem kan derfor let spare dig for både tid og penge.

For at få det maksimale udbytte ud af et kassesystem kræver det dog, at kassesystemet har den rette software, der passer til netop dit unikke behov. Netop derfor er det helt centralt, at du præciserer dit behov, som det allerførste. Derved sikrer du dig, at du ikke ender med en kassesystem-software, som ikke er gearet til at imødekomme dine krav og forventninger.

Hos ekspertvalg.dk hjælper vi dig gerne i denne proces. Hos ekspertvalg.dk er vi nemlig specialister i at indhente tilbud på kassesystem-software, og derfor ved vi også hvilke spørgsmål der er vigtigt at få svar på, når man søger det perfekte match på kassesystem-software.

Hvilken kassesystem-software er den bedste?

Kassesystem-software kommer i mange forskellige varianter, alt efter hvilke behov softwaren skal dække. Den konkrete kassesystem-software er du derfor selv med til at definere. Det betyder således, at du kan få et komplet kassesystem der er skræddersyet til din forretning.

Typiske funktioner i kassesystem-software

En typisk kassesystem-software til butik vil have følgende funktioner:

  • Mulighed for integration af webshop og økonomisystem
  • Lagerstyring
  • Automatisk bogføring
  • Lønmodul
  • Kundekartotek
  • Gavekort og tilgode-beviser
  • Betaling i forskellig valuta

Herudover kommer der en række funktioner, der typisk vil være dikteret af den branche, som din virksomhed er en del af. Det betyder eksempelvis at hotel- og restaurationsbranchen ofte vil have brug for specifik kassesystem-software, som kan håndtere opgaver som bordreservationer, bestillinger og værelsesbooking. Afhængigt af arbejdsområdet , ser systemet derfor forskelligt ud fra branche til branche. Der findes derfor ikke som sådan nogen software som er bedre end andre. Generelt set kan man derfor sige, at den bedste software er den, som passer til lige præcis dig og din forretning.

Fælles for udvikling af al kassesystem-software er dog, at softwaren er udviklet så brugervenligt som muligt, med henblik på at gøre hverdagen lettere for de forretningsdrivende.

Er du interesseret i at vide mere om hvordan du får den bedste kassesystem-software til dit behov, så udfyld kontaktformularen til højre på siden, så bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere inden for kort tid med henblik på indhentning af tilbud. Før vi indhenter tilbud sikrer vi os dog at få præciseret og afgrænset dig behov så du er sikker på at modtage tilbud der matcher netop dig. Vores service er gratis og 100% uforpligtende, så du binder dig ikke til noget, og kan derfor trygt lade os hjælpe dig på vej.