Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Kassesystem til restaurant

Søger du et kassesystem skræddersyet til din restaurant?

Gamle kasseapparater er efterhånden yt. De er forældede og lever ikke op til virksomheders høje standarder. I stedet har nye typer af kassesystemer taget over. Disse kassesystemer hedder nærmere bestemt POS-/Point of Sale-systemer. Et POS system består af en specialdesignet computer med touchskærm tilhørende software, som tilsammen fungerer som et avanceret, men brugervenligt, kasseapparat. Software kan tilpasses til den enkelte virksomheds behov, og man har således mulighed for at optimere løsningen, så den også passer til forskellige brancher, fx; tøjbutikker, caféer, restauranter m.m. Et godt kassesystem kan sikre effektiv drift af din virksomhed, hvilket på sigt vil kunne ses på bundlinjen. Herunder kan du læse om kassesystemer, som specifikt er skræddersyet til restaurant. Du finder blandt andet information om nogle af de overvejelser, som du bør gøre dig, inden du køber.

Hvad kan kassesystemer til restaurant?

Et avanceret kassesystem til restaurant gør det muligt at få flere systemer til at spille sammen. Blandt andet er det muligt at udstyre dine tjenere med trådløse enheder, som kan kommunikere med kassesystemet, således at der kan bestilles ordrer trådløst. Mulighederne er mange, og du bør skabe dig et overblik over, hvad din restaurant har brug for. Uanset om du ønsker en helt ny løsning, eller blot vil opgradere dit nuværende kassesystem, bør du gøre dig grundige overvejelser omkring din restaurants specifikke behov. Herunder lister vi nogle af de væsentlige funktioner op, som et kassesystem til en restaurant kan hjælpe dig med. Hvis du søger kassesystem til butik, kan du læse mere her: Kassesystem til butik.

Kassessystem med trådløse enheder

Nogle kassesystemer til restauranter leveres med trådløse enheder til tjenerne. De trådløse enheder kan bruges til trådløst at administrere ordrer. Via et simpelt system kan tjeneren foretage en bestilling, som bliver sendt direkte ud til kokken på en tilsvarende enhed. På den måde foregår kommunikationen langt enklere og skal ikke huskes i hovedet. Fejlkommunikation bliver således minimeret, og med tiden vil effektiviteten blive forøget. Det betyder, at din restaurant kan håndtere flere gæster ad gangen og minimere ventetid.

Foretag bordreservation nemt og enkelt

Restauranter kan få fået skræddersyet sit kassesystem, så det passer specifikt til behovet. Det vil eksempelvis være muligt at få skræddersyet et bookingsystem, så der ikke længere skal føres manuel bordreservation. Dine medarbejdere vil med nogle kassesystemer kunne foretage bordbestilling via en trådløse enhed. Informationen vil blive sendt til kassessystemet, som viser det overordnede overblik. Med et integreret bookingsystem er der altid styr på bordreservationer og fejlbookinger minimeres.

Touch skærm sikrer høj brugervenlighed

De fleste kassesystemer (POS-kassesystemer) laves med touch skærm, som sikrer høj brugervenlighed. Touchscreenen er let og overskueligt, og gør det til en leg at betjene kunder. Det kan være med til at effektivisere arbejdsgangen på restauranten. Desuden giver touchskærmen mange flere muligheder for navigation og funktioner og er således essentielt for et effektivt kassesystem. Samtidigt sikrer touchskærmen også en bedre hygiejne, da den er langt lettere at tørre af.

Gør det nemmere at tælle kassen

Et kassesystem gør det langt nemmere at tælle kasse, da det hele ikke skal gøres manuelt. Det indbyggede software har en lang række funktioner, som kan gøre det meget nemmere at opgøre dagsregnskabet. Du kan se mange forskellige oversigter og kan få talt mange ting sammen, som du ikke kan med et gammelt kasseapparat.

Hvad er dine medarbejdere værd?

Et kassesystem til restaurant kan være et effektivt værktøj til at måle effektiviteten af dine medarbejdere. Et kassesystem til restaurant har forskellige redskaber, som specielt er lavet til at måle på effektivitet. Med sådanne redskaber kan du eksempelvis måle på, hvor hurtigt dine kunder bliver betjent og måle på, hvor mange kunder den enkelte medarbejder har betjent, samt hvor mange penge vedkommende har tjent ind ind restauranten over en periode. Afhængigt af hvor meget du ønsker at gå i detaljen, kan du måle på forskellige parametre med henblik på at finde frem til dine medarbejderes værdi. Dette kan bruges til at afgøre, hvad dine medarbejdere er værd i løn, og om de kan betale sig at have ansat.

Hvad skal et kassesystem til restaurant som minimum kunne?

Der er ingen grund til at anskaffe en kasseløsning, som kan mere, end det skal for at matche din restaurants behov. Du bør derfor overveje, hvorvidt ovenstående funktioner er væsentlige for din restaurant, eller om det er penge ud af vinduet at give penge for dem. Du bør skære ind til benet og huske på, at de fleste kassesystemer på et senere tidspunkt kan opgraderes.

Det er i dag relevant for langt de fleste restauranter at have et bordstyrings-modul og en eller flere håndholdte terminaler til dankort og betalingskort. Hvilket anses for at være minimumskrav til de fleste kassesystemer. Det vil effektivisere din forretning betydeligt og vil lette ekspeditionen af dine kunder med et bordstyring. Desuden anbefales det at anskaffe et kassesystem til restaurant med touchscreen. Touch skærm gør betjeningen af kunder væsentligt nemmere, da en touch skærm med en overskuelig brugergrænseflade giver et langt bedre overblik.

Hvad koster et kassesystem til restaurant?

Der kan ikke sættes en specifik pris på et kassesystem til restauranter, da prisen afhænger af behov. Hvis der er tale om en større restaurant vil kravene til systemet stige, da der typisk vil være behov for flere funktioner og muligheder for koordination. Hvis du har brug for ekstraudstyr som ekstra skærme, dankortterminaler, scannere mv., vil prisen stige. Desuden vil andre parametre som kvalitet spille ind. Nogle kassesystemer er designet til at kunne levere en simpel løsning, men har ikke mulighed for udvidelse, hvilket du skal være opmærksom på. Hvis du vil have mulighed for udvidelser i fremtiden, bliver løsningen automatisk dyrere. På kassesystempriser.dk kan du få tilbud på kassesystemer til restaurant, som er specielt designet til restauranter. Udfyld kontaktformularen under kassesystemer og bliv kontakt af en fagekspert med henblik på at diskutere dine behov. Du vil herefter modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kassesystemer.