Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

POS kassesystem

Er du på udkig efter et POS kassesystem?

Er du på vegne af din virksomhed på udkig efter et nyt POS kassesystem, så kan du finde en løsning her. Uanset om I er ved at starte op eller har brug for en opgradering af jeres eksisterende kassesystem, så findes der en løsning, der matcher jeres behov. POS kassesystemer er avancerede kasseapparater, som baserer sig på software. De kan ligeledes være webbaserede. Således bruges POS kassesystemer ikke bare til ekspedition af kunder, men de kan også anvendes til andre opgaver, som sikrer effektiv drift i virksomheden eller butikken. Blandt andet findes de fleste nye POS kassesystemer med økonomi- og lagerstyring, rapportering, kampagnestyring, integration med webshop osv. Det kan som virksomhed være svært at vide, hvilke funktioner der er nødvendige, og hvilke der er overflødige. Herunder kan du læse om POS kassesystemer og blive klogere.

Modtag gratis og uforpligtende tilbud på POS kassesystemer

Hvis du allerede er fast besluttet på at anskaffe et POS kassesystem til din butik eller restaurant, kan du her på siden få det bedste tilbud på et POS kassesystem. Ved at udfylde kontaktformularen vil du blive kontaktet af en fagekspert, som vil spørge ind til dine behov og krav til dit kommende POS kassesystem. I vil således i fællesskab finde frem til den bedste løsning for dig og dine medarbejdere. Du vil derefter modtage op til flere uforpligtende og gratis tilbud direkte fra de forskellige leverandører inden for POS kassesystemer. På den måde er du sikret den bedste løsning til den bedste pris.

Hvad bør du overveje før køb af POS kassesystem?

Hvis du endnu er i tvivl om, hvad du har behov for i et POS kassesystem, kan det anbefales, at gøre dig nogle relevante overvejelser. Disse overvejelser vil få markant indflydelse på kassesystemets pris. Prisen på et POS kassesystem afhænger nemlig meget af, hvilke funktioner du ønsker. Du vil naturligvis betale flere penge for et avanceret POS kassesystem med mange funktioner. Hvis du blot har brug for få funktioner, giver det ikke nogen mening at købe et avanceret POS system. Omvendt kan det være fatalt at have givet mange penge for et kassesystem, som ikke dækker behovet. Læs mere om, hvad du skal overveje herunder.

Læs mere: Kassesystemer

Find et POS kassesystem, som passer dit behov

Behov og krav er typisk afhængigt af, hvilken branche du befinder dig i. De fleste brancher, som har brug for et godt POS kassesystem, er detail- og restaurationsbranchen. Der vil typisk være skræddersyede pakker, som matcher disse behov. Pakkerne kan indeholde følgende funktioner, som kan være relevante:

 • Lagerstyring
 • Økonomistyring
 • Administration
 • Rapportering
 • Ordrestyring
 • Kampagnestyring
 • Kommunikation med andre systemer
 • Touchskærm
 • Bordreservation (restaurant)
 • Bordstyring (restaurant)

POS kassesystem til restaurationsbranchen

Et POS kassesystem kan løse flere opgaver end blot håndtering af kundesalg. POS kassesystemer er i virkeligheden en slags computer, som kan programmeres til at klare specifikke opgaver, som bidrager til driften. POS systemer kan yderligere skræddersyes, så de passer til en specifik branche. Restauranter nyder eksempelvist godt af bordreservation og bordstyring. Disse to integrerede moduler sikrer overblik over effektiv ekspedition og servicering af kunder.

Yderligere er det muligt at udstyre sine tjenere med håndholdte enheder, som kan klare bestilling af mad. Bestilling af mad til kokken kan således fungere elektronisk og trådløst og sendes direkte til kokken med få tryk på enheden. Således vil kassesystemet fungere som base i det trådløse system. POS kassesystemet kan yderligere skræddersyes til at håndtere forskellige valutaer, medarbejder-logins, statistikker over køb samt simpel oversigt over produkter og varianter. Hvis du ejer en restaurant, kan du gøre dig tanker om, hvilke nævnte funktioner, der er nødvendige.

POS kassesystem til detailbranchen

Et POS kassesystem som er skræddersyet til butikker og detailhandel kan bidrage til, at forretningen fungerer optimalt. Et moderne kassesystem kan løse en lang række opgaver, som sparer medarbejderne for manuelt arbejde og maksimerer butikkens profit. Det er vigtigt for virksomheder at have et præcist overblik over den aktuelle lagerstatus for på den måde at mindske spild og undgå udsolgte varer.

Udsolgte varer er en hovedpine for langt de fleste butiksejere, fordi der kan tabes mange penge, når produkterne ikke kan blive solgt. Hvis udsolgte varer skyldes manglende overblik over den aktuelle lagerbeholdning, taber butikken unødvendige penge. Et POS system kan blandt andet hjælpe til at holde kontrol over varelageret med et lagerstyringsværktøj. Lagerstyring giver overblik og hjælper med at undgå dumme fejl. Visse POS kassesystemer kan sågar selv bestille varer hjem, som er ved at blive udsolgt. Hvis en butik sideløbende kører med en online webshop, kan visse POS kassesystem integreres hermed, så både webshoppen og kassesystemet er forbundet til samme lager.

Endvidere kan et POS kassesystem være et fantastisk værktøj til at holde styr på regnskabet. De fleste POS kassesystemer har indbygget regnskabsstyring, som hjælper med at holde styr på regnskabet og mindsker derved det manuelle arbejde forbundet hermed. Optælling af kasse bliver ligeledes lettere, når POS kassesystemet kan klare det hårde arbejde og give et præcist overblik over eksempelvis dankorttransaktioner samt andre detaljer i regnskabet.

Få et overblik over, hvad du skal bruge

POS kassesystemet dækker over et samlet system, som består af enkelte dele. Du kommer eksempelvist ikke langt med et kasseapparat uden en scanner og en dankortterminal. Med i dit POS kassesystem skal du højst sandsynligt bruge:

 • Computer (evt. med touchskærm)
 • Software
 • Evt keyboard og mus
 • Stregkodescanner
 • Kortlæser
 • Pengeskuffe
 • Kvitteringsprinter

Hvad koster et POS kassesystem?

Prisen på et POS kassesystem afhænger af dine krav og dit behov. Hvis du og din virksomhed har brug for et POS kassesystem med mange funktioner, vil prisen naturligt stige. Der findes desuden mange forskellige leverandører, som leverer forskellige løsninger i forskellige prisklasser. Det er derfor svært at sætte en specifik pris på et POS kassesystem. Kassesystempriser.dk tilbyder en service til dig, som ønsker overblik over de forskellige løsninger inden for POS kassesystemer. Brug kontaktformularen og modtag op til flere gratis og uforpligtende tilbud på POS kassesystemer.