Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

POS Software

Information om POS software

Et POS system er et enkelt og brugervenligt kassesystem, der er elektronisk baseret. Rent funktionelt adskiller det sig fra de traditionelle kassesystemer ved at favne meget bedt og dermed kunne håndtere mange flere opgaver end blot almindelige kundetransaktioner. Et POS system kan nemlig også løse opgaver i forhold til administration, lagerstyring, bogføring m.m. Den enkelte virksomhed vælger dermed selv hvilken POS software, der skal være gældende i systemet, og således kan hvert et POS system skræddersyes efter ens behov og krav.

Vil du vide mere om hvilken POS software, der er mest fordelagtig for dig og din virksomhed, eller hvad prisen på POS software er, så udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig med henblik på at finde den rette løsning på jeres POS software. Når vi sammen har fået defineret jeres behov, indhenter vi tilbud fra forskellige leverandører, og efterfølgende er det op til dig, at vælge det bedste tilbud. Bemærk desuden at vores sammenligningsservice er både gratis og uforpligtende. Du er derfor ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du eksempelvis i mellemtiden har fundet en anden løsning.

Læs mere: POS kassesystem

Hvilken slags POS software er bedst?

POS software kan skræddersyet og tilpasses til hver en branche og virksomhed, hvorfor der derfor ikke som sådan er nogen software, der er at foretrække over nogen anden. Den bedst POS software er udelukkende den, som opfylder ens behov bedst muligt. Det er således forskelligt fra branche til branche eller virksomhed til virksomhed hvilke elementer ens POS software indeholder.

Forskellige typer af POS software

Da hotel- og restaurationsbranchen blandt andet ofte vil have ønsker om at kunne bruge deres POS system til at håndtere opgaver som bordbestilling, eller værelsesbooking vil sådanne funktioner være en del af deres POS system. I andre brancher vil der ligeledes være særlige funktioner, som POS systemets software skal kunne håndtere. I detail branchen er et klassisk eksempel på dette lagerstyring. Især hvis man er indehaver af både en fysisk butik, og en webshop, der deler lager og økonomi, og man således har brug for et system der effektiviserer det daglige arbejde og dermed gør hverdagen lettere.

POS software indeholder dermed alle de funktioner en virksomhed end har brug for til at kunne ekspedere kunder og efterfølgende analysere salgsdata.

Det er dog exceptionelt vigtigt at være sikker på ens behov, før man får installeret sit POS software system, da det i visse tilfælde er for sent at tilføje ekstra funktioner, så snart systemet er sat op. For at undgå at investere i et ubrugeligt system, er det derfor centralt er man er fuldstændig bevidst om hvilke krav ens forretning stiller til et system.

Hvad er prisen på POS software?

Da POS software indeholder mange forskelligartede funktioner, varierer prisen som følge heraf. Det er derfor umuligt at oplyse en repræsentativ pris. Ved hjælp af vores føromtalte sammenligningsservice kan du dog får det eksakte økonomiske overblik over prisen på netop jeres specifikke POS software. Det eneste du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen. Så klarer vi resten.