Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

POS System

Gratis tilbud på POS system

Ekspertvalg.dk yder gratis professionel vejledning og rådgivning til alle, der skal investere i et nyt POS system. Vi hjælper dig igennem hele processen og sparer dig derved for en masse tidskrævende researcharbejde. I stedet for at du bruger tid på at indhente tilbud, gør vi det nemlig for dig. Det betyder, at du får op til 4 forskellige tilbud fra forskellige leverandører.

For at kunne målrette de indhentede tilbuddene præcist til dig og din virksomhed, er det dog nødvendigt at vi først kender dit konkrete behov.

Lad os derfor sammen afdække dit egentlige behov, samt og krav og forventninger til et POS system. Udfyld kontaktformularen her på siden hvis vi skal kontakte dig omkring indhentning af tilbud på POS system, eller læs mere omkring kvaliteterne af et POS system er, herunder.

Hvad kan et POS system?

POS – point of sale, er betegnelsen for det moderne kassesystem, der håndterer transaktionerne elektronisk. Det er derfor en optimal løsning for alle forretningsdrivende, hvis system skal kunne håndtere transaktioner med kunder.

Med et moderne POS system kan du nemlig let effektivisere og optimere virksomhedens arbejdsgange, og derved spare både tid og penge.

I dag kan et POS system nemlig håndtere en lang række opgaver indenfor blandt andet administration, rapportering, ordrer, samt økonomi- og lagerstyring. Et POS systems software og hardware kan desuden skræddersyes specielt til det enkelte behov, og derfor kan du være sikker på at få et 100% effektivt system. Helt konkret betyder det, at man eksempelvis i restaurationsbranchen vil have mulighed for få et POS system med software, der kan håndtere bordbestilling, bestillinger til køkkenet o.l. altså opgaver der udelukkende knytter sig til denne type virksomhed.

Softwaren kan således tilpasses til hvert enkel aktivitet og behov, som den pågældende virksomhed måtte have, uanset branche. Desuden kan et moderne POS system let erstatte de andre systemer virksomheden bruger i forhold til både regnskab, nyhedsbreve og kundedatabaser m.m. På den måde får du med et POS system en samlet løsning og dermed bedre overblik over din forretning.

Hvilket POS system er det bedste?

Der er som sådan ikke noget POS system der er bedre end et andet. Det bedste POS system er nemlig det, der dækker de behov den enkelte virksomhed har. Da de forskellige behov varierer meget både fra virksomhed til virksomhed og brancherne i mellem, er det bedste POS system udelukkende det, som passer til din forretning.

POS system til butik

Detailbranchen er en af de brancher, hvor POS systemet er ideelt. Hvor almindelige kassesystemer førhen oftest udelukkende kunne håndtere almindelig købstransaktioner, så har butikkerne i dag en lang række andre fordele ved de moderne kassesystemer. Med et moderne POS system får man nemlig et samlet system, der kan håndtere mange forskelligartede opgaver.

Helt konkret betyder det, at et gennemsnits POS system til en butik er sammensat af følgende komponenter:

  • Touch screen eller normal skræm
  • Terminal
  • Keyboard og mus – i tilfælde af normal skræm
  • Stregkodescanner
  • Kortlæser
  • Kvitteringsprinter
  • Pengeskuffe
  • Software udviklet specielt til detailbutikker

Udover ovenstående kan et POS system, som tidligere nævnt, også løse opgaver indenfor lagerstyring ligesom systemet kan integreres med ens webshop, hvis man er interesseret i det. Webshoppen og den fysiske butik kan desuden kobles op på samme lager. Med et POS system har man derved konstant overblik og styr på varebeholdningen. Desuden sparer systemet tid i forhold til manuel optælling af varelageret. Det er dermed både til gavn for kunder og virksomhed, at have et system, der kan håndtere lagerstyring.

Hvad er prisen på et POS system?

Prisen på et POS system afhænger af systemets sammensætning, hvorfor prisen varierer alt efter hvad systemet skal bruges til. Det kan derfor være svært at give en gennemsnitspris da denne ikke nødvendigvis er repræsentativ for ens branche. Der kan nemlig være stor forskel på prisen alt efter branchen, da branchen kan betyde, at man har brug for et meget avanceret POS system, der kan håndtere mange forskelligartede opgaver.

Uanset hvilken branche du tilhører, så har vi dog hos ekspervalg.dk specialiseret os i at hjælpe kunder, der er interesseret i POS systemer. Sammen afdækker og afgrænser vi dit behov i forhold til POS systemet, og efterfølgende indhenter vi tilbud fra forskellige leverandører, i forhold til dit unikke behov. Der er i sidste ende op til dig, at vælge det tilbud der passer dig bedst. Finder du ud af undervejs, at et POS system af en eller anden grund ikke er den vej du vil gå, så er du dog på ingen måde forpligtet til at gøre brug af nogen af tilbuddene i vores sammenligningsservice.