Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Casio kasseapparat

Casio blev etableret i 1946 under navnet Kashio Seisakujo, virksomheden blev etableret af Kashio Tadao i Tokyo. Kashio arbejdede i en tidlig alder med maskiner og valgte at uddanne sig i dette, hvorefter han startede, hvad vi kender i dag som Casio. Casio har igennem tiden været kendt for deres armbåndsure, elektroniske instrumenter og deres keyboards. I dag er Casio på markedet i fem ud af seks verdensdele og for nogle virksomheder udbyder Casio vigtige maskiner, der kan understøtte og gøre dagens gang lettere og mere overskuelig.

Læs mere: Kasseapparat

Casio som en miljøvenlig virksomhed

Casio har en vision om at blive den førende virksomhed inden for beskyttelse af planeten og beskyttelse af alle levende væsner. For at udleve denne vision har Casio opstillet et langsigtet mål for år 2050 og et delmål der skal være nået i 2020.  Deres endelige mål for år 2050 har til formål at formindske CO2 udslip og genbruge og genvinde materiale både fra deres solgte produkter men også for virksomheden. Herudover ønsker de at leve i harmoni med naturen, ved eksempelvis at genbruge papir og andre resourcer der skader naturens balance.

Casio kasseapparat

Casio har i alt 21 kassesystemer, fordelt i kategorierne system solution, network terminals og single terminals. Når man kigger på Casio kasseapparater, er et kassesystem ikke blot et kassesystem. De 21 kassesystemer er udviklet til forskellige brancher, for at give brugeren de funktioner der specifik passer til branchen og vil gøre arbejdet enklere.

System solution

Casios system solution kassesystemer er primært til catering og detail branchen. Kasse løsningerne er hurtige at sætte op og nemme at ændre, i tilfælde af dag til dag ændringer i butikken eller restauranten. Udover dette, er det muligt til enkelte af løsninger at tilkoble flere trådløse terminaler, der vil gøre betalingen lettere og hurtigere. I denne kategori har de også modellen V-R100, dette kassesystem køre med android platform. V-R100 giver brugeren mulighed for at indsamle data om købsadfærd og salgsdata, således at man nemt kan se hvilken adfærd kunderne har og hvilke produkter der sælger bedst.

Her er et overblik over hvilke modeller der findes indenfor system solution:

 • V-R100
 • QT-6600
 • QT-6000
 • TE-4000F
 • BT-9100
 • QT-6100
 • TE-3000S

Network terminals

Casio har én network terminal med modelnummeret V-R100. Dette Casio kasseapparat operere på en android platform og er udviklet så det nemt kan integreres med andre systemer. Network terminalen kan programmeres til at koble kunderne sammen med de finansielle data og derpå vise hvor store omkostninger og hvor stort overskud der er ved hver kunde, det kan eksempelvis bruges til at se om man tjener på kunderne eller om man mister penge. Udover dette kan kasseapparatet fra Casio også sende nyhedsmails ud til kunderne, dog med kundernes accept. V-R100 kan bruges til at styre bordbestilling og reservationer, med navn på kunden, dette gør det nemmere for tjenerne at få et overblik i en restaurant. Kasseapparatet kan styres fra afstand, da det kan modtage E-mails med kommandoer, dette gør kassesystemet meget flexible.

Single terminals

Casios single terminaler er primært udviklet til detail butikker, kiosker og catering. Et eksempel på en af casios kasseapparater i denne gruppe er SE-G1, kassesystemet kan fås i flere forskellige farver, således at den passer til butikkens indretning. Udover dette kan du med denne løsning selv skræddersy hvad der skal stå på kvitteringerne, med helt op til fem linjer. Alt efter hvilken skuffe man ønsker i kassesystemet, vejer kassen mellem 3,5 kg - 7 kg. hvilket gør det en lille maskine der er nemt er plads til i en butik. De mange modeller af kassesystemer fra Casio, har alle forskellige funktioner der kan understøtte hverdagens gang i en detailbutik, en kiosk eller et cateringfirma og det er derfor altid smart at snakke med en leverandør om dine præcise behov, således at du kan opnå den bedst mulige løsning.

Her er et overblik over single terminals fra Casio:

 • SE-G1
 • SE-S400
 • SE-S3000
 • SE-S2000MB
 • SE-S10
 • SE-C300MB
 • TE-2400
 • V-R100
 • SE-C450
 • SE-C3500
 • SE-S300SB/MB
 • TE-2200

Pris på et Casio kasseapparat

På Casios kasseapparater er der stor forskel på modellerne og deres funktioner. Prisen er derfor meget svingende, alt efter hvor omfattende kassesystem man ønsker. Priserne på et Casio kasseapparat ligger mellem 1.000kr - 40.000kr, denne pris er dog kun vejledende. Ønsker man et præcist tilbud på det skal man kontakte en leverandør. Her på Kassesystempriser tilbyder vi dig op til 4 tilbud, gratis og uforpligtende fra vores samarbejdspartnere. Du kan således få et overblik over de forskellige løsninger og vælge den der passer dig bedst funktionsmæssigt og finansielt.