Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kasseterminal - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Olivetti kasseapparat

Olivetti er en Syditaliensk virksomhed der blev etableret i 1908. Olivetti startede med at lave skrivemaskiner, men har været dygtige til at følge med teknologiens udvikling og Olivetti tilbyder nu også kassesystemer af høj kvalitet. Olivetti sætter stor pris på at lave kassesystemer med flot design og høj kvalitet. De har samtidig den nyeste teknologi og et produkt som er overskueligt at bruge for virksomhederne.

I 2003 slog Olivetti sig sammen med Telecom Italia, dette skete problemfrit og i august 2003 var firmaerne slået sammen og havde fået lavet deres fælles mål.

Olivetti, en miljøvenlig virksomhed

Olivetti har stort fokus på miljøet og ønsker at være en del af løsningen, på hvordan man kan skåne planeten. Olivetti har blandt andet fået ISO 14001 certifikat for et af deres produkter, for at få certifikatet kræver det at produktet overholder de internationale standarder for at skåne miljøet.

Udover dette læner Olivetti sig også op af WEE direktivet, som har lavet en europæisk lov for genbrug og genvinding af elektrisk udstyr. I de lande Olivetti udbyder deres produkter lever de enten op til WEE’s krav eller også arbejder de hårdt på at møde dem.

Med hensyn til Olivettis kasseapparater har de udviklet modellen ECR 7700 LD Eco, der er et miljøvenlig og el-besparende kasseapparat, der giver dig muligheden for at spare penge og hjælpe med at passe på vores miljø.

Olivetti kasseapparats modeller

Olivetti har et mindre antal af kassesystemer i deres sortiment, dog er deres modeller rigtig gode til mindre virksomheder. I deres sortiment findes både normale kassesystemer og miljøvenlige kassesystemer.

Olivetti har fem kasseapparats modeller på det danske marked, et af de mere kendte modeller er Olivetti ECR 7700 modellen. Dette kassesystem giver mulighed for lagerstyring, valuta omregnes med op til fire valutakurser og finansrapporter. Maskinen er herudover lille og vejer kun 5,1kg der gør den nem at flytte rundt og få passet ind i mindre lokaler. ECR 7700 kasseapparatet er på grund af dens funktioner og størrelse, god til brancher såsom detail, kiosk, frisører og mange flere mindre virksomheder.

Ønsker man et miljøvenligt kassesystem, har Olivetti lavet ECR 7700 LD Eco modellen, dette er en miljø og energibesparende udgave af ECR 7700 kasseapparats modellen. ECR 7700 LD Eco har også PLU lagerstyring, valuta omregner, revisionsjournal og kan udskrive kasseboner. Udover disse funktioner har den også en papir spare knap og bruger mindre strøm end de normale modeller. Kassesystemet vejer 6,6 kg men er stadig et forholdsvis kompakt kassesystem og anbefales derfor til mindre virksomheder.

Olivetti ECR 7700 LD Eco kasseapparatet er en anelse dyrer end ECR 7700 modellen, men er også energibesparende og miljøvenlig, hvilket vil sige at de penge man bruger ekstra på kassesystemet vil blive tjent ind igennem elregningen.

Kasseapparatet ECR 7100 er deres mindste model, dog er kassesystemet ikke godkendt af Skat og man skal derfor være opmærksom på at bruge dette kassesystem til korrekte formål, for at undgå at komme i klemme med Skat. Modellen er blandt andet anbefalet til torvesalg.

Selvom Olivetti ikke har et bredt sortiment af kassesystemer, er det altid anbefalet at snakke med en forhandler således at du får det kassesystemt der passer bedst til din virksomhed og får den bedste vejledning angående brugen af kassesystemet. På denne måde bruger du hverken for lidt eller for mange penge på dit kassesystem.

Olivettis ECR kasseapparat modeller

  • ECR 7700

  • ECR 6800

  • ECR 6800 LD

  • ECR8200s

Miljøvenlig Olivetti ECR model

  • ECR 7700 LD Eco

Olivetti kasseapparat pris

Prisen på et kasseapparat fra Olivetti kan være svingende da der er forskel på apparaternes funktioner og størrelsen på kassesystemerne. Derudover kan kassesystemet købes som en pakke hvor de er programmeret, med dankortterminal og bonruller. Priserne på et Olivetti kasseapparat ligger mellem 1.895 - 5.495kr, denne pris er dog kun vejledende. Det vil altid være anbefalet at få flere tilbud på et kassesystem, så du kan finde det tilbud og den løsning der passer dig og din virksomhed bedst. På kassesystemspriser tilbyder vi op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere, tilbuddene er gratis og uforpligtende for dig.