Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Panasonic kassesystem

Panasonic blev i 1918 etableret af Matsushita, hans kone og hans svoger Toshio lue. De startede virksomheden i en lille to værelses bolig, hvor de startede med at producere og sælge fatninger, som Matsushita havde designet. Matsushitas vision for virksomheden var at hjælpe hans medmennesker i deres hverdag. Virksomheden er nu blevet til 538 virksomheder i koncernen, med et bredt sortiment af forskelligt elektronisk udstyr herunder også kassesystemer. Panasonic har bibeholdt Matsushitas vision og udvikler stadig produkter med formål om at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelige. 

Panasonic, en miljøvenlig virksomhed

Panasonics vision om at gøre hverdagen bedre, indebærer også at tage vare på miljøet. Som en del af deres bæredygtighedspolitik er der blandt andet ønske om at de vil udvikle produkter der tager hensyn til samfundet og miljøet. Udover dette arbejder de sammen med deres leverandører om at bruge materialer der er socialt og miljømæssigt ansvarligt.

Overordnet udvikler Panasonic deres virksomhed til at kunne levere miljømæssig værdi for at støtte et bedre samfund. Tager man udgangspunkt i deres kassesystemer, har de udviklet et kassesystem der er Energy star mærket og et kassesystem der bruger mindre elektricitet, grundet brugen af LED backlit.

Panasonic kassesystem

Panasonics kassesystemer består udelukkende i point of sale løsninger, også kaldet POS. Panasonic har to kassesystem modeller indenfor POS, JS-925WS og JS-960. De to POS løsninger Panasonic udbyder, har forskellige funktioner der gør de to modeller gode på hver deres område. Man skal derfor vælge netop den model der bedst understøtter ens virksomhed.

JS-925WS er Panasonics første Energy Star mærket kassesystem. Kassesystemet har kun enkelte dele der bevæger sig når systemet er i brug og er derfor meget støjsvag. At kassesystemet er miljøvenlig og støjsvag gør ikke kassesystemet skrøbeligt, det er nemlig udviklet til et travlt og hårdt miljø, hvilket også kan ses ved at den eksempelvis kan holde til at der bliver spildt på.

JS-925WS kassesystem fylder meget lidt og med dens forskellige funktioner egner den sig bedst til mindre virksomheder inden for restaurations- og detailbranchen.

JS-960 kassesystemet fra Panasonic, er en flexible løsning med mange muligheder. kassesystemet er blevet udviklet til at spare ressourcer og penge. Ved at være udviklet i et design, der gør det nemt og hurtigt at finde fejl og løse dem enkelt og hurtigt, hvilket gør at fejlraten er lav. Kassesystemet fra Panasonic kan også sættes op på væggen, dette kan være meget behjælpeligt i tilfælde af at man ikke har meget plads på disken eller hvis man blot vil have alt væk fra bordet, så det kommer til at se mere overskueligt ud. Kassesystemet kan også laves til et low profile design ved at lægge skærmen ned. Ønsker man at have kassesystemet stående på helt normal vis kan man også dette, med denne model. JS-960 kassesystemet er udviklet med LED backlit, hvilket reducere el forbruget med 20% i forhold til deres forrige modeller, hvilket også vil kunne ses på elregningen.

Dette kassessystem fra Panasonic er splash-resistent, hvilket betyder at det ikke tager skade af at få en lille mængde vand sprøjtet over sig, dette er meget belejligt i tilfælde af at en tjener får spildt en drink. At kassesystemet er splash resistant gør det også nemt blot at vaske det af med en klud.

Ønsker du derfor et kassesystem til restaurations eller detailbranchen, der er nemt at opererer og gøre rent, vil et Panasonic kassesystem være en god kandidat.

Pris på et Panasonic kassesystem

Prisen på et kassesystem fra Panasonic afhænger af hvordan man vil have den programmeret og hvilke funktioner man ønsker, det er derfor ikke muligt at give en fast pris på et Panasonic kassesystem. Det er altid en god idé at snakke med en leverandør af kassesystemer, for at finde frem til den bedste løsning. Her på Kassessystempriser tilbyder vi op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere, på kassesystemer, det er naturligvis gratis og uforpligtende for dig og du vil nemt få et overblik over hvem der giver den bedste pris på den løsning der passer bedst til din virksomhed.