Sammenlign priser på kassesystemer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Sharp kasseapparat

Sharp blev etableret i 1992, det gjorde virksomheden da de opfandt en pen der aldrig blev sløv, heraf også navnet Sharp. Nu, over 100 år senere har Sharp udvidet deres sortiment med produkter indenfor TV, computere, kassesystemer osv. Sharp er en virksomhed der går højt op i at være innovative og skabe ny teknologi der kan forbedre forbrugerens oplevelse og komfort ved produkterne. I år 1979, startede Sharp deres første afdeling i Sverige og i år 1997, dækkede de hele Norden. De har afdelingskontorer i alle de nordiske lande og grundet deres fælles logistik og markedsføring kan de levere et godt produkt og en høj kundeservice.

Sharp kasseapparater er innovative og nyskabende

Sharps kasseapparater er kendt for deres innovative tilgang og Sharps ønske om at levere den bedste teknologi. Sharp har på verdensplan 8.000 forskere ansat og 6,5% af deres overskud går udelukkende til udvikling af nyt og forbedret teknologi. Ved køb af et Sharp kasseapparat kan du derfor trygt stole på at de har gjort alt for at du får den bedste teknologi der passer til dine behov.

Sharp en miljøvenlig virksomhed

Sharp lægger stor vægt på at være miljøvenlige og ser det som et fælles ansvar at beskytte verden. Deres produkter er udviklet med henblik på at beskytte miljøet.

Sharp er blandt andet certificeret af NQA til ISO9001 og ISO14001, der vil sige at de har management systemer der overholder de internationale miljø og kvalitetsstandarder.

Kassesystems modeller

Numerisk

Sharp har ét kassesystem indenfor denne kategori, kasse løsningen har modelnummeret XE-A102B. Dette  er det mindste kasseapparat Sharp tilbyder, størrelsen på dette kassesystem gør det nemt at have plads til. På trods af kassesystemets størrelsen gives der mulighed for at installere helt op til 8 varegrupper og op til 80 PLUs. Udover dette, kan man på kasseapparatet låse penge skuffen og der er en slip-in åbning til sedler. Denne model er anbefalet til mindre virksomheder.

Alfanumerisk

Ved et Alfanumerisk kassesystem kan der på displayet både bruges cifre og tal, frem for det numeriske der udelukkende giver mulighed for at bruge tal. De alfanumeriske kasseapparater fra Sharp kan bruges til langt de fleste brancher, dog er der modeller der i højere grad anbefales til nogle brancher frem for andre. Eksempelvis kan modellen XE-A213B anbefales til restaurations- og fast food branchen, da keyboardet er vandtæt og fladt, hvilket gør det nemmere at holde hygiejnen.

I den alfanumeriske kategori finder du kassesystemer med flere muligheder end ved den numeriske. Der er eksempelvis et kasseapparat med helt op til 99 varegrupper og 10.000 PLU koder.

I denne kategori af Sharp kasseapparater findes følgende modeller:

 • XE-A147-BK
 • XE-A113B
 • XE-A207B
 • XE-A213B
 • XE-A217B
 • XE-A303
 • XE-A307
 • ERA420

POS systemer

Sharp har et stort udvalg indenfor POS systemer, de forskellige modeller er udviklet specifikt til at gøre virksomheders hverdag så let og overskueligt som muligt. De har eksempelvis et POS system med stor touch skærm og mulighed for administration af borde og bestillinger. Er du i restaurations eller detailbranchen kan dette system også integreres med køkken printer, scanner og vægt.  Herudeover kan kasesystemet administrere din kundedata base og har et hukommelsessystem. Bliver dette for teknisk, har Sharp også enklere modeller indenfor denne kategori. Blandt andet modeller der kun har en halvt så stor skærm og et fysisk tastatur ved siden af, der skal gøre det lettere at skrive lange bestillinger eller kundedata ned hurtigt.

Enkelte af deres POS kassesystemer er også beskyttet mod vanddryp, efter PX2 normen.

I POS kategorien af Sharps kasseapparater findes følgende modeller:

 • UP820F

 • UP820N
 • UPX300
 • UP800F
 • UP810F
 • UP-3500

Windows baseret POS system

Sharp tilbyder en enkel Windows baserede POS model, denne model er anbefalet til Fast food og detailbutikker. Modellen har en skærm på 38 cm og er en meget kompakt maskine. Systemet er let og overskueligt at bruge.

I kategorien af sharps Windows baserede POS systemer, findes følgende modeller

 • RZX650